/ website / Disclaimer

Disclaimer

Moestuinwiki.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden in en/of onvolledigheid van de aangeboden content, noch voor schade die door gebruikers geleden wordt als gevolg van het gebruik daarvan. Moestuinwiki.nl is een informatieve website waar diverse auteurs adviezen, tips en ervaringen plaatsen. Berichten op Moestuinwiki.nl vertegenwoordigen de mening van de auteur. Indien u uitsluitend op basis van de informatie op deze website beslissingen neemt, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Tevens aanvaardt Moestuinwiki.nl geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites of links waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link naar deze website of anderszins, wordt uitgesloten. Moestuinwiki.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid bij tijdelijke niet-beschikbaarheid van de website.

Wij behouden ons het recht informatie op elk moment in te korten, te wijzigen of te verwijderen zonder opgave van reden. Moestuinwiki.nl stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website worden gemeld: redactie@moestuinwiki.nl

0 POST COMMENT
Rate this article
Rate this post

Send Us A Message Here

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier + 7 =